Tirsdag 15 November 2022
Kl. 14:00 - 15:30, Helsehuset i Knarvik
Friskliv og meistring
Fra kl 14 vil frivillige hjelpe til med matlaging, hjelpe til med å rigge bord i forelesningssal og hjelpe til med buffet (kaffi, te, sette fram tallerkener, bestikk, kopper, vann og å hjelp til å bære opp mat etter hvert som den blir ferdig). Matbuffeeten må være ferdig til kl 15.00. Når matbuffeten er klar og alle (inklusiv de frivillige) har fått seg litt mat ønsker vi at de frivillige hjelper oss å vaske opp og rydde kjøkkenet, og at de kjapt rydder over felleslokale oppe i 6 etasje før de går. Ta kontakt om du ønskjer å stille opp når det passer deg.

I helsehuset i Knarvik er det mange aktivitetar som frivillige kan være med på å organisere. Øverste etasje i huset har eit konferanseområde kor frivillige deltar i tilrettelegging. 

Planlagde kursdatoar for våren 2023:

  • 1. februar klokka
  • 15. februar klokka
  • 15. mars klokka
  • 29. mars klokka
  • 12. april klokka
  • 26. april klokka

Vi ønsker hjelp av 2 frivillige fra kl 14.30 til ca kl 16.30, en vil hjelpe til med matlaging hele tiden og en vil hjelpe til med å rigge bord og hjelpe til å lage til buffet i 6 etasje. 

GROVPLAN FOR DE FRIVILLIGE: 

  • KL 14.30: Begge to møter opp i 1 etasje i kantinen ved fysio-ergoterapiavdelingen kl 14.30. Her vil Bente Karin og Bente Orlen møte dere, og en vil delta i matlaging og en vil delta med å rigge til i 6 etasje. De frivillige kan gå hjem etter at vi (kursdeltagerne og oss andre) har spist kl 15.30. Bare hjelp oss med å rydde lett over fellesområdene (i 6 etasje (og der vi har laget mat). Vi opererer ette prinsippet om «Clean desk» 😉 


Ta kontakt om du ønskjer å stille opp når det passer deg.

2024 © Knarvik Frivilligsentral