Onsdag 21 September 2022
Kl. 18:00 - 21:00, Knarvik Frivilligsentral
Tilskuddsportalen - penger å vasse i
Hei – pengane ligg og venter å bli søkt på……

Knarvik frivilligsentral inviterer til kurs i bruken av Tilskudddsportalen. Kurset haldast av eksperatar frå Tilskuddsportalen og foregår via storskjerm i lokala til Knarvik frivilligsentral. For dei som meldt seg på på førehand vil dert bli servert kveldsmat.

Eg har fått lov til å invitere alle lag og organisasjonar til å vere med digitalt:

Her er invitasjonen og lenken til kveldskurset i bruk av Tilskuddsportalen som er videresendt på epost til frivillige lag og foreninger i kommunen. Husk at det i hovedsak er styremedlemmer som får tilgang til Tilskuddsportalen.


Topic: Kurs i tilskudd for lag og foreninger i Alver kommune

Time: Sep 21, 2022 18:00 Oslo

Varighet: 90min 


Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/89064740963?pwd=bm9MMEpIcjdYOWRmN3ZhQmg3L21DQT09


Meeting ID: 890 6474 0963

Passcode: 280015


Deltakerne bes velge “Join with Computer Audio” etter at de har klikket på lenken på det aktuelle tidspunktet og alle deltakere har mikrofon avslått under kurset.

Hvis det skulle være problemer med lyden, kan det noen ganger løses ved å logge ut og inn igjen.


Kursholder er Øyunn Iversen. Hun er 33 år gammel og har en bachelor i kommunikasjon og prosjektledelse. Hun eier og driver 3 ulike selskaper innen kunst og rusfrie rammer.


I kurset legger vi vekt på å bygge opp motivasjon til å søke tilskudd, og videre til å arbeide strategisk og langsiktig. Vi viser hvordan Tilskuddsportalen praktisk kan brukes som et effektivt støtteverktøy, og vi tar også opp metodikk i arbeidet og i utforming av søknader. Kurset vil kunne være aktuelt for alle som søker tilskudd.

2024 © Knarvik Frivilligsentral